Tuesday, December 21, 2021

Råd til dating en arkitekt

Råd til dating en arkitekt



Hvad er dit honorar, og hvordan er det opbygget? De ved, at med intelligens og indsats er alt muligt. Måske skaber dit vaskerum i gangen ovenpå en trafikprop, hver gang du åbner døren. En arkitekt kan foreslå at erstatte et lignende, men mere økonomisk byggemateriale for at få den samme effekt, råd til dating en arkitekt. Blev deres korte opfyldt? Gennemgå tegninger og materialeforslag omgående. De følgende trin er typiske.





Find gode ressourcer og lær, hvordan du elsker bedre.



Perception versus virkelighed er et emne, jeg har dækket et par gange på denne side. Den generelle konsensus er, at arkitekter er intelligente, hæderlige, stilfulde f.eks. Arkitektur bliver ofte valgt som profession for karakterer i film og på tv af den simple grund, at der ikke er nogen ulempe ved en arkitekts karakteropfattelse. De kan være alle de ting, du ønsker, at din helt skal være uden den bagage, der følger med andre kald, der typisk forbindes med meget intelligente mennesker, råd til dating en arkitekt.


Arkitekter kan gøre og være alt, hvad forfatterne af disse shows ønsker, de skal være. Her er nogle træk - nogle gode og nogle dårlige - som næsten alle formelt uddannede arkitekter rundt om i verden deler. Uden bestemt rækkefølge:. Skal du have noget limet? Arkitekter kan fortælle dig, hvornår du skal bruge hvid lim vs. varm lim vs. gummicement vs. Tror du du har en mening? Tænker på at tage en tur som til hedonisme? De siger måske, at de virkelig kan lide noget … men selv da vil de systematisk påpege alle dets fejl.


Vidste du, at der findes forskellige former for X-Acto klinger? Arkitekter vil sørge for, at når du har brug for den rigtige X-Acto klinge, vil du have den rigtige X-Acto klinge. Har nogensinde tænkt råd til dating en arkitekt køb af nyt møbel? Råd til dating en arkitekt forberedt på aldrig at få nye møbler igen.


Arkitekter råd til dating en arkitekt de er praktiske, når de fleste faktisk ikke er det. Bare fordi de ejer en god skruepistol og forstår, hvad entreprenøren siger, betyder det ikke nødvendigvis, at de kan gøre det, råd til dating en arkitekt. De få, der er handy, vil tage ekstremt lang tid at gennemføre et projekt, fordi de stræber efter perfektion.


Arkitekter lærer hele tiden nye færdigheder. Som gruppe har de en tendens til at ville lære ved at gøre, men da de er lærde, vil de højst sandsynligt læse en bog om det først. Ifølge en meget videnskabelig undersøgelse udført af mea meget høj procentdel af arkitekter nyder at lave mad.


Ifølge samme undersøgelse, råd til dating en arkitekt, en endnu højere procentdel af arkitekter hader at vaske op. Vær forberedt på, at alle dine nye venner kan være andre arkitekter. Arkitekter er meget råd til dating en arkitekt ved at give deres mening, som om den var kendsgerning, og vil være så overbevisende, at du vil tro, de ved noget om alt.


Lad dig ikke narre, de lærer at tale på denne måde i arkitektstudiet. Arkitekter vil fortsætte med at bære sort … i det mindste indtil noget mørkere kommer frem. Ethvert håb, du havde om at forblive uvidende om uløste plangeometrier, der skaber kaotiske tagformer, går tabt. Arkitekter har et unaturligt forhold til deres kaffe. Hver dag. Så der går du, lidt intern information om de fleste arkitekters karaktertræk - mand eller kvinde.


Alt taget i betragtning, kan du sandsynligvis gøre det meget værre. Derfor er alt, hvad du læser på denne side, ikke en erstatning for faktisk at arbejde med mig. At følge mine tilfældige råd er på din egen risiko ... hvis du vil have min udelte opmærksomhed, vil jeg anbefale at ansætte mig. Uden bestemt rækkefølge: Skal du have noget limet?


Eller styrke i underkroppen. Lykkeligt gift. Hvordan er en arkitektdag? Cottonwood Modern - Indramningsopdatering. endnu bedre ting fra Life of an Architect. En arkitekts bihul. Vigtigheden af ​​at sætte mål. Designers' Choice Award - Peer Recognition. Dine skitser taler for sig selv.


John Ruskin: Common Law of Business Balance. Del dette: Klik for at dele på Facebook Åbner i nyt vindue Klik for at dele på Twitter Åbner i nyt vindue Klik for at dele på LinkedIn Åbner i nyt vindue Klik for at dele på Reddit Åbner i nyt vindue Klik for at dele på WhatsApp Åbner i nyt vindue Klik for at e-mail dette til en ven Åbner i nyt vindue Klik for at udskrive Åbner i nyt vindue.


Vil du være arkitekt? Råd til dating en arkitekt Kommentarer E-mail påkrævet Navn påkrævet Hjemmeside. Send til e-mail-adresse Dit navn Din e-mail-adresse Annuller Indlæg blev ikke sendt - tjek dine e-mailadresser!





dating en adskilt



Som gruppe har de en tendens til at ville lære ved at gøre, men da de er lærde, vil de højst sandsynligt læse en bog om det først. Ifølge en meget videnskabelig undersøgelse udført af mig, nyder en meget høj procentdel af arkitekter at lave mad.


Ifølge den samme undersøgelse hader en endnu højere procentdel af arkitekter at vaske op. Vær forberedt på, at alle dine nye venner kan være andre arkitekter. Arkitekter er meget gode til at give deres mening til kende, som om den var fakta og vil være så overbevisende, at du vil tro, de ved noget om alting.


Lad dig ikke narre, de lærer at tale på denne måde i arkitektstudiet. Arkitekter vil fortsætte med at bære sort … i det mindste indtil noget mørkere kommer frem. Ethvert håb, du havde om at forblive uvidende om uløste plangeometrier, der skaber kaotiske tagformer, går tabt. Arkitekter har et unaturligt forhold til deres kaffe.


Hver dag. Så der går du, lidt intern information om de fleste arkitekters karaktertræk - mand eller kvinde. Alt taget i betragtning, kan du sandsynligvis gøre det meget værre. Derfor er alt, hvad du læser på denne side, ikke en erstatning for faktisk at arbejde med mig.


At følge mine tilfældige råd er på din egen risiko ... hvis du vil have min udelte opmærksomhed, vil jeg anbefale at ansætte mig. Uden bestemt rækkefølge: Skal du have noget limet? Eller styrke i underkroppen. Lykkeligt gift,. Hvordan er en arkitektdag? Cottonwood Modern - Indramningsopdatering. endnu bedre ting fra Life of an Architect.


En arkitekts bihul. Vigtigheden af ​​at sætte mål. Designers' Choice Award - Peer Recognition.


Dine skitser taler for sig selv. John Ruskin: Common Law of Business Balance. Del dette: Klik for at dele på Facebook Åbner i nyt vindue Klik for at dele på Twitter Åbner i nyt vindue Klik for at dele på LinkedIn Åbner i nyt vindue Klik for at dele på Reddit Åbner i nyt vindue Klik for at dele på WhatsApp Åbner i nyt vindue Klik for at e-mail dette til en ven Åbner i nyt vindue Klik for at udskrive Åbner i nyt vindue.


Livet på college for arkitektstuderende er bemærkelsesværdigt forudsigeligt for dem af os, der har været igennem det. På trods af at jeg er 29 år væk fra min egen tid i studiet, ser meget lidt ud til at have ændret sig. Der er et par … [Fortsæt læsning]. Da vi alle gik på arkitektskole, lavede vi et væld af arkitektoniske modeller, men da vi var færdige … ikke mere.


Hvad skete der med alle de arkitektoniske modeller? Derfor er alt, hvad du læser på denne side, ikke en erstatning for faktisk at arbejde med mig. At følge mine tilfældige råd er på din egen risiko ... hvis du vil have min udelte opmærksomhed, vil jeg anbefale at ansætte mig. Du er her: Hjem.

No comments:

Post a Comment