Tuesday, December 21, 2021

kristittyjen kristittyjen seurustelu ei

kristittyjen kristittyjen seurustelu ei



Nyt kun sinulla on kaikki tiedot, mitä sinun pitäisi tehdä niillä? Toki hän olisi voinut tarjota minulle kaiken ylellisyyden tässä maailmassa - paitsi yhden asian, joka oli minulle arvokkain. Sinkkuna oleminen voi olla tyytyväisempää kuin ei-uskovan kanssa loppuelämämme. Et ole omasi, sillä sinut ostettiin hinnalla. Seurustelu ei-uskovan kanssa voi haitata suhdettasi Kristukseen. Jos sydämesi tavoittelee aidosti, aidosti ja intohimoisesti Kristusta päivittäin, ei-uskoinen – riippumatta siitä, kuinka ystävällisiä, välittävä ja ihana he ovat – ei voi koskaan tuntea sinua todella. Ja kristitty kristillinen deittailu ei kertoi melko suoraan aikeistaan, kristitty kristillinen deittailu ei.





Miksi seurustelu ei-kristityn kanssa voi aiheuttaa ongelmia



Seurustelu ei-uskovan kanssa voi haitata suhdettasi Kristukseen. Opi muiden, kuten Simsonin ja Salomonin, virheistä. Odota kristittyä. Sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja jumalattomuudella? Tai mitä yhteyttä valolla voi olla pimeyden kanssa? Mikä harmonia onkaan Kristuksen ja Belialin välillä? Tai mitä yhteistä on uskovalla ja ei-uskovalla?


Mooseksen kirja Älä mene naimisiin heidän kanssaan. Älä anna tyttäriäsi pojilleen äläkä ota kristitty kristillinen deittailu ei tyttäret pojillesi. Malakia ei ole sitä, jonka Jumala loi sinut? Sinä kuulut hänelle ruumiissasi ja hengessäsi. Ja mitä se ainoa Jumala etsii? Jumalallinen jälkeläinen. Ole siis varuillasi, äläkä ole uskoton nuoruuden vaimollesi.


Mutta jos hänen miehensä kuolee, hän voi vapaasti mennä naimisiin kenen tahansa kanssa, mutta hänen on kuuluttava Herralle. Älä edes syö tällaisten ihmisten kanssa, kristitty kristillinen deittailu ei. Esra Kunnioita nyt Herraa, esi-isi Jumalaa, ja tee hänen tahtonsa. Erotukaa ympärillänne olevista kansoista ja ulkomaalaisista vaimoistanne. Sananlaskut tai opit olemaan heidän kaltaisiaan ja vaarannat sielusi. Mooseksen kirja: Älä kynnä härän ja aasin kanssa yhdessä ikeessä. Sananlaskut: Kävele viisaiden kanssa ja tule viisaaksi, sillä tyhmien seuralainen kärsii vahinkoa.


Et ole omasi, sillä sinut ostettiin hinnalla. Ylistä siis Jumalaa ruumiissasi. Matteus Ja sanoi: Sentähden mies jättää isänsä ja äidin ja liittyy vaimoonsa; ja he kaksi ovat yhtä lihaa? Sananlaskut kristittyjen kristittyjen seurustelu ei on petollinen, ja kauneus on turha; mutta vaimo, joka pelkää Herraa, on ylistetty, kristitty kristillinen deittailu ei. Vaikka ulkoisesti tuhlaammekin, sisäisesti kuitenkin uudistumme päivä päivältä.


Roomalaisille Älkääkä mukautuko tämän maailman mukaisiksi, vaan muuttukaa mielenne uudistumisen kautta, jotta voisitte tutkia, mikä on se hyvä, otollinen ja täydellinen Jumalan tahto. Siksi jokaisesta, joka päättää olla maailman ystävä, tulee Jumalan vihollinen. Sananlaskut Hullujen tie näyttää heistä oikealta, mutta viisaat kuuntelevat neuvoja.


Mitä Raamattu sanoo Jumalaan luottamisesta? Mitä Raamattu sanoo pelosta? Mitä Raamattu sanoo anteeksiantamisesta? Mitä Raamattu sanoo valekristityistä? Mitä Raamattu sanoo homoseksuaalisuudesta? Onko marihuanan tupakointi syntiä? Seuraavaksi: Raamatun jakeita kiusauksesta. Tietosuojakäytäntö. Miksi Jumalan pitäisi päästää sinut taivaaseen? Tiedätkö vastauksen? Oletko varma pelastuksestasi? Treffit ei-uskoville Fritz Chery 4. joulukuuta, Raamatun jakeet Noin 0 kommenttia. Anna Jumalan muuttaa heidän sydämensä, ennen kuin yrität aloittaa suhteen heidän kanssaan.


Huono seura Kunnioita Jumalaa ruumiillasi Yksi liha Kauneus on ohikiitävää Muistutukset Raamatun esimerkki Tarvitset tämän postilaatikkoosi tänään! Rekisteröidy tänään ja vastaanota rohkaisua, päivityksiä, kristitty kristillinen deittailu ei, apua ja enemmän suoraan sähköpostiisi. Aiheeseen liittyvät aiheet: Epätasa-arvoinen ikeet huonojen suhteiden lainaukset on syntiä?


Sinkkuna oleminen Lainaukset Siirtyminen lainauksiin Ystävä tai vihollinen Raamatun jakeita treffeistä ja ihmissuhteista Hedelmän kantaminen Rakkaus on lainauksia Rakkaus kristittyjen kristittyjen seurustelu ei Kun lainataan 8 arvokasta ominaisuutta, joita etsittävä jumalallisesta aviomiehestä kristittyjen kristittyjen seurustelu ei. Suositut viestit 20 syytä, miksi Jumala sallii koettelemuksia elämässäsi 22 rohkaisevaa jaetta huonolle päivälle Mitä Raamattu sanoo Jumalan rakkaudesta?


Edellinen: Muistot Seuraava: Raamatun jakeita kiusauksesta.





yhdessä deittipalvelublogi



Saat lisätietoja tilauksista napsauttamalla tätä. Sanoitpa sen miten tahansa, sinkkuna oleminen ei koskaan ollut suunnitelmissani. Kasvaessani kirkossa ajattelin, että minulla oli vankka käsitys siitä, kuinka tarinani tulee toteutumaan. 19-vuotiaana olin valmis. Ja sitten kun täytin 23, olin todella valmis. 27-vuotiaana ymmärsin ja hyväksyin, että Jumala käytti viimeisiä vuosia valmistaakseen minua avioliittoon. En olisi koskaan ajatellut seurustella ei-kristityn kanssa. Ei miljoonassa vuodessa.


Mutta sitten turhautuminen iski. Se alkoi kärsimättömyydestä, mutta kehittyi pian riehuvaksi epäuskon, epäilyn ja mikä pahinta toivottomuuden pedoksi. Tuntui, että kaikki tuntemani olivat naimisissa, mukaan lukien lapset, joita olin hoitamassa. Näytti olevan 10 tyttöä jokaista vapaana olevaa miestä kohden kirkossa.


Sitten jokainen tuntemani henkilö painosti kysyä suhteestani joka kerta, kun näin heidät. Tai mainitsemalla heidän kaukaisen sukulaisensa, jonka he luulivat olevan sinkku, jota he eivät koskaan olleet, ja kenen he voisivat jonakin päivänä yhdistää minut, jonka kanssa he eivät koskaan olleet.


Oli vaikea löytää rauhaa rakastamani Jumalan ja tämän kipeän, täyttämättömän halun löytää kumppani. Olin ärtynyt. Joten kun tilaisuus tarjoutui, ajattelin ottaa asiat omiin käsiini.


Aiheeseen liittyvä artikkeli: Lupaako Jumala sinulle puolison?? Sillä hetkellä, kun tein päätöksen horjua jostain, josta olen aina sanonut, etten koskaan tekisi kompromisseja, tarjouksia tulvi. Yhtäkkiä minua pyydettiin ulos ruokakaupan kokoonpanosta ja sitten dollarimyymälästä. Sitten eräs todella mukava kaveri, jonka tapasin kahvilassa, pyysi minut ulos. Vaikka kaksi ensimmäistä treffit olivat vain kiusallisia kohtaamisia, jotka saivat minut tuntemaan oloni epämukavaksi ja jotka luultavasti saivat kasvoni hehkumaan punaisiksi tuntikausia myöhemmin, kolmas kaveri herätti kiinnostukseni.


Hän oli hauska. Hän oli mukava. Hän oli kiltti. Ja hän sanoi melko suoraan aikeistaan. Ja mikä yhteys on valolla pimeyden kanssa? Se tulee uskovien rakkauden ja huolenpidon paikasta. Paavali haluaa tehdä selväksi, että seurustelu ei-uskovan kanssa aiheuttaa ongelmia, koska hän haluaa, että sinulla on hyvät suhteet.


Kristittynä haluat ilmeisesti kaikkien maan päällä olevien oppivan tuntemaan Kristuksen samalla tavalla kuin sinä. Ja tämä on luultavasti vielä selvempää, kun kyseessä on joku, josta välität. Nyt kun sinulla on kaikki tiedot, mitä sinun pitäisi tehdä niillä? No, kaikki riippuu siitä, missä olet deittailuprosessissa. Tässä on joitain erilaisia ​​skenaarioita, joissa saatat olla seurustelussa ei-kristityn kanssa, ja mikä voisi olla mielestämme paras tapa edetä.


Kirjoittaja: Jason Lee. Jason Lee on data-analyytikko, jolla on intohimo online-treffien, ihmissuhteiden, henkilökohtaisen kasvun, terveydenhuollon ja rahoituksen opiskeluun. Vuonna Jason suoritti kandidaatin tutkinnon Floridan yliopistosta, jossa hän opiskeli liiketoimintaa ja rahoitusta sekä opetti ihmisten välistä viestintää.


Hänen töitään on esitelty muun muassa seuraavissa julkaisuissa: The USA Today, MSN, The Motley Fool, Net Health ja The Simple Dollar. Yrityksen omistajana, suhdestrategina, treffivalmentajana ja upseerina Yhdysvalloissa. Eddie Kaufholz on kirjailija, puhuja ja podcaster ja toimii kirkon mobilisoinnin johtajana International Justice Missionissa.


Hän myös isännöi ja tuottaa "The New Activist" -podcastin. Löydät Twitteristä EdwardorEddie. Selaimesi ei tue HTML5-ääntä. Suuri vaihtopainike. Edellinen kappale -painike Seuraava kappale -painike. Pieni vaihtopainike. Kirjailija: Eddie Kaufholz. Näkökulma 1: Kyllä, seurustele hänen kanssaan!


Katso myös Jennie Allen, kuinka pysäyttää myrkyllisten ajatusten kierre. Eddie Kaufholz Eddie Kaufholz on kirjailija, puhuja ja podcaster ja toimii kirkon mobilisoinnin johtajana International Justice Missionissa. LEHTI. Saat RELEVANTin viisi parasta artikkelia postilaatikkoosi joka arkipäivä! Boko Haram ottaa virallisesti vastuun siepatuista tytöistä. Occupy Wall Street -mielenosoittaja, joka todettiin syylliseksi poliisin pahoinpitelyyn.

No comments:

Post a Comment