Tuesday, December 21, 2021

Bekendt

Bekendt



en person, som man kender lidt. 26. OKTOBER, bekendtskab, Samtalen havde ikke haltet i den fulde halve time, de havde været sammen. at informere en person om, bekendtskab. De er eksperter i at overbevise travle mennesker som dig om, at deres priser og service er de bekendtskab selv når de ikke er det. Hvad vi gør: Vi har en-til-en-samtaler med andre mennesker end os selv.





HVORNÅR DU BRUGER



Interesseret i at lære mere om vores samfund? Tilmeld dig vores mailingliste i dag. Hvem vi er Bekendtskab er et fællesskab, hvor vi vokser sammen og lærer gennem autentiske menneskelige forbindelser. Vi er drevet af bekendtskab som tager sig tid og kræfter til at give bekendtskab ved at dele historier og lære hinanden at kende, bekendtskab. Hvad vi gør Vi har en-til-en-samtaler med andre mennesker end os selv.


Acquaints medlemmer danner meningsfulde forbindelser på tværs af alle samfundslag, bekendtskab, således bringe bekendtskab verden tættere sammen.


En række virtuelle oplevelser på vores platform fungerer som isbrydere, viser billeder og sjove fakta, der gør samtalen nemmere. Bekendt frivillig på deres egen tid fra ethvert sted med en internetforbindelse, bekendtskab, gør det til en bekvem måde at give tilbage på.


Hvad vi gør: Vi har en-til-en-samtaler med andre mennesker end os selv. Mission: At give en platform bekendtskab gør det muligt for mennesker fra hele verden at vokse og lære gennem menneskelig forbindelse, bekendtskab. Vision: At bringe verdens mennesker sammen ved at inspirere autentisk menneskelig forbindelse.


At levere en platform, der gør det muligt for mennesker fra hele verden at vokse og lære gennem menneskelig forbindelse. At bringe verdens mennesker sammen ved at inspirere autentisk menneskelig forbindelse.


værdsættelse nysgerrighed lighed ikke-dømmekraft. Acquaint er mere end en social platform, bekendtskab. Bekendtskab er en måde for mennesker at drive positive forandringer i verden, bekendtskab. At gøre dette, bekendtskab, bekendtskab, vores fællesskab er fokuseret på at forbinde mennesker sikkert, privat og retfærdigt: Acquaint finder samtalepartnere bekendtskab dets medlemmer - du ved aldrig, hvem du vil opdage!


Positive, energigivende samtaler: medlemmer gør en forskel gennem den indsats, de lægger i at forsøge at forbinde med andre. Som en c 3 nonprofit er Acquaints eneste forpligtelse til missionen, ikke at bekendtskab. Selvom mange for-profit virksomheder hævder at bekendtskab verden sammen deler de os ofte yderligere, fordi de undlader at vælge mission frem for penge, bekendtskab.


At forbinde autentisk med andre er en iboende handling af det gode. Kun en kollektiv indsats udført af enkeltpersoner kan lykkes med at bringe verden tættere sammen og helbrede splittelser, bekendtskab. Bekendtskab er en grund til håb. Forestil dig en verden, hvor millioner, måske endda milliarder af os, praktiserer positive samtaler på tværs af kulturer og generationer.


Hvilken forskel ville det gøre? Kom med os bekendtskab at hjælpe med at udvikle denne vision.





jødiske datingtjenester



Hvordan bruges bekendt i en sætning. Tilbage i januar var hun en årig førstegangsfødende mor, som var ved at blive bekendt med alle de praktiske udfordringer ved at forsøge at bevare en vis balance mellem arbejde og privatliv.


Hvis den målrettede natur af virkeligheden er til stede i hvert enkelt bevidst sind, følger det, at ethvert bevidst sind er bekendt med den målrettede natur af virkeligheden. Mens alle bevidste væsener er bekendt med deres bevidsthed, er ikke alle bevidste væsener i stand til reflekteret at tage hensyn til deres oplevelse og danne bekendtskabsbaserede begreber om den.


Nogle af kolonisterne ønskede oprigtigt at gøre indianerne bekendt med og omvende indianerne til kristendommen. Det ville ikke gavne noget eller slet ikke at gøre konstabelen bekendt med deres mistanke om, at slyngler kunne være manden ved navn Cameron Smith. Hvem stifter bekendtskab med os, når der er koncert, korgudstjeneste i kirken eller noget vidunderligt at se på messen?


Omsider kom den tyske kommissær og kom for at gøre os bekendt med, at vi inden for to dage skulle tage af sted. DAGENS SYNONYM. 26. OKTOBER, Vælg synonymet for fremtiden.


ORD RELATET TIL BEKENDT. vænne verbum gøre eller vænne sig til. Tilmeld dig vores mailingliste i dag. Hvem vi er Bekendtskab er et fællesskab, hvor vi vokser sammen og lærer gennem autentiske menneskelige forbindelser. Vi er drevet af frivillige, der tager sig tid og kræfter til at give tilbage ved at dele historier og lære hinanden at kende.


Hvad vi gør Vi har en-til-en-samtaler med andre mennesker end os selv. Acquaints medlemmer danner meningsfulde forbindelser på tværs af alle samfundslag og bringer dermed verden tættere sammen. En række virtuelle oplevelser på vores platform fungerer som isbrydere, viser billeder og sjove fakta, der gør samtalen nemmere. Medlemmer melder sig frivilligt på deres egen tid fra ethvert sted med en internetforbindelse, hvilket gør det til en bekvem måde at give tilbage.


Hvad vi gør: Vi har en-til-en-samtaler med andre mennesker end os selv. Copyright , , af Random House, Inc. Collins engelske verbumstabeller © HarperCollins Publishers Synonymordbog Antonymer Beslægtede ord Synonymer Legende:. Skift til ny synonymordbog.


informere - formidle viden om en eller anden kendsgerning, tilstand eller forhold eller begivenhed til; "Jeg informerede ham om hans rettigheder". gøre bekendt med , gøre bekendt med , gøre bekendt - gøre bekendt med eller fortrolig med; "du bør gøre dig bekendt med din nye computer"; "Vi har stiftet bekendtskab med de nye omgivelser". genindføre , genindføre - introducere på ny; "Vi har ikke mødt hinanden i lang tid, så lad mig præsentere mig selv igen". tilstede - formelt præsentere en debutant, en repræsentant for et land osv.


introducere , bringe frem - bringe frem for offentligheden for første gang, som af en skuespiller, sang mv. orientere - gøre nogen bekendt med nye omgivelser eller omstændigheder; "Dekanen for studerende forsøger at orientere nybegyndere". vers - gøre dig fortrolig gennem grundig undersøgelse eller erfaring; "Hun lærte sig romersk arkæologi".


genkendskab - kende på ny; "Vi har stiftet bekendtskab med denne teknik igen". sætte sig ind i - sætte sig grundigt ind i; "Han gik virkelig ind i semantik".


bekendtgøre , introducere , præsentere - foranledige at komme til at kende personligt; "tillad mig at gøre dig bekendt med min søn"; "introducer de nye naboer til fællesskabet". Baseret på WordNet 3. udsagnsord fortælle, afsløre, rådgive, informere, kommunikere, afsløre, underrette, oplyse, afsløre, bekendtgøre, informere, lade nogen vide, at jeg ønsker at gøre mig bekendt med dine evner og dine svagheder. Er der taget skridt til at gøre dem bekendt med deres rettigheder?


Collins synonymordbog over det engelske sprog — komplet og uforkortet 2. udgave. At gøre kendt socialt: introducere , præsentere. At formidle information til: rådgive, informere, oplyse, oplyse, informere, underrette, fortælle. The American Heritage® Rogets synonymordbog.


Copyright © , af Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. يَطَّـلِـع عَلَى يُـعْـلِـم. informovat seznámit seznámit se. mitteilen sich vertraut machen vertraut machen. aviser informer mettre au courant renseigner. conoscere conoscersi informare notificare. būti pažįstamam pažintis pažįstamas supažindinti susipažinti. bli kendt med gøre kendt underrette om. 使熟悉 通知. acquaint [əˈkweɪnt] VT 1.


Collins tyske ordbog — fuldstændig og uforkortet 7. udgave

No comments:

Post a Comment